Inloggen

Interim management binnen huisvesting en vastgoed

Wij zijn HEVO Interim

Wij zijn bemiddelaar van interim professionals op het gebied van huisvesting en vastgoed.  Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk actief binnen de publieke sector zoals gemeenten, zorg- en onderwijsinstellingen maar daarnaast zijn wij ook actief binnen de private sector.

Meer over ons

HEVO, expert in huisvesting en vastgoed

HEVO Interim is onderdeel van HEVO, expert in huisvesting en vastgoed. HEVO is een adviesbureau welke in heel Nederland een uitstekende reputatie heeft in (risicodragend) projectmanagement, huisvestingsadvies, onderhoud en exploitatie, advisering en begeleiding van complexe huisvestingsvraagstukken.

Meer over hevo

Recente opdrachten

Job Banner

HEVO Interim zoekt interim professionals

Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk actief binnen de publieke sector zoals gemeenten, zorg- en onderwijsinstellingen maar ook binnen de private sector.
Nederland

Interim Project Manager Huisvesting

Voor de realisatie van bijvoorbeeld een schoolgebouw, zorgcentrum of kantoorhuisvesting.    
Heel Nederland

Beleidsadviseur vastgoed

De beleidsadviseur vastgoed is overkoepelend werkzaam voor de hele organisatie en legt verantwoording af aan de directeur ondersteunende diensten.
Limburg

Onze mensen

Jeanette van der Heijden

  1. Secretaresse

 Verantwoordelijk voor het contact tussen de professional en HEVO Interim.

Lees meer

Janine van Hest

  1. Manager

Verantwoordelijk voor de operationele dienstverlening van HEVO Interim.

Lees meer

Interim Professionals aan het woord

Jeroen Verhoef

Interim Projectmanager Huisvesting, Gemeente Den Helder

De samenwerking met HEVO Interim is professioneel en laagdrempelig. In samenspraak met HEVO Interim heb ik een mooie opdracht verworven als projectmanager voor het nieuwe stadhuis van de gemeente Den Helder. De opdracht sluit goed aan op mijn competenties en ambities. Ook tijdens het uitvoeren van de opdracht is er contact waar nodig en verloopt de samenwerking op een plezierige manier.

Eric Wanders

Interim Projectmanager Renovatie, Technische Universiteit Eindhoven 

HEVO Interim heeft mij benaderd voor deze opdracht welke op mijn lijf geschreven is.  Ze hebben goed geluisterd naar mijn wensen als interim professional tijdens onze eerste kennismaking en hebben mij in een later stadium met de juiste opdracht benaderd. De overeenkomst met mijn opdrachtgever werd snel gesloten, waardoor ik binnen een paar dagen aan de slag kon.

Mark Pessel

Interim Bouw Projectmanager, Hoogwegt Group te Arnhem

Naar aanleiding van een urgente vraag naar een projectmanager voor de afbouw na casco van een nieuwbouw kantoor (4.800m2) heb ik samen met HEVO Interim snel en adequaat invulling gegeven aan deze behoefte. De opdracht sluit aan bij mijn competenties en uitdaging die ik zoek in mijn projecten.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE OPDRACHTEN

Maak Job Search Agent
HEVO Interim gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.