Connexion

Interim Junior Projectleider Onderwijshuisvesting

Heel Nederland
Onderwijs
Interim
Nieuw
Share

Omschrijving van opdracht

LET OP, deze functie is inmiddels ingevuld.

In heel Nederland wordt de komende jaren flink geïnvesteerd in onderwijshuisvesting. De vraag naar professionals op dit vlak neemt dan ook toe. Naast senior en medior profielen merken wij bij HEVO Interim een toenemende vraag naar assistent / junior projectleiders binnen onderwijshuisvesting en dan met name vanuit gemeentelijke organisaties.

Als assistent / junior projectleider ben je in feite de rechterhand van de projectleider onderwijshuisvesting. Je bent betrokken bij bijvoorbeeld de renovatie en nieuwbouw van onderwijslocaties en hierin ondersteun je de projectleider bij bijvoorbeeld het evalueren van ontwerpplannen die door de betreffende scholen worden gepresenteerd en/of plannen die door een gemeente zelf worden ontwikkeld. Naast de ondersteunende rol kan je ook verantwoordelijk zijn voor diverse kleine deelprojecten binnen de portefeuille onderwijshuisvesting. Je moet dan met name denken aan projecten zoals het opleveren en beheren van een aantal locaties voor de tijdelijke huisvesting van scholen waarvan het pand wordt verbouwd. Binnen dit project zal jij als voornaamste aanspreekpunt actief zijn voor een goed verloop.

Kennis en ervaring

Als assistent / junior projectleider is het belangrijk dat je beschikt over een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde, daarnaast heb je circa 5 jaar ervaring als (assistent) projectleider in de directe aansturing van nieuwbouw en/of verbouw van projecten en dan bij voorkeur binnen een gemeentelijke instelling. Vanzelfsprekend heb je naast affiniteit ook aantoonbare ervaring in de ontwikkeling van onderwijshuisvesting.

  • Je bent samenwerkingsgericht en hebt oog voor de belangen van de verschillende betrokken partijen;
  • Je bent een stevige onderhandelingspartner, constructief en vasthoudend;
  • Je bent omgevingsbewust en hebt een goede ontwikkelde bestuurlijke antenne en gevoel voor de politiek-bestuurlijke verhoudingen;
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke adviesvaardigheden;
  • Je kan de verschillende belangen goed inschatten en verwerken in een integraal advies.

Bedrijfsprofiel

HEVO interim is onderdeel van HEVO, een onafhankelijk huisvestingsadviesbureau gespecialiseerd in (bouw)projectmanagement en consultancy. HEVO is een van de belangrijkste spelers binnen de overheid en de sectoren zorg en onderwijs. HEVO voegt waarde toe door op basis van expertise zeer gerichte adviezen te bieden en oplossingen te genereren voor vraagstukken die leven bij haar klanten. Door gedegen programma- en projectmanagement implementeert HEVO de aangedragen oplossingen vervolgens succesvol voor haar klanten. HEVO investeert veel in kennisontwikkeling en productontwikkeling om te anticiperen op de steeds veranderende vragen van haar opdrachtgevers.

Voorwaarden

Interim professionals worden verzocht te reageren met hun CV en uurtarief.

Verbind jij je graag aan één van de belangrijkste spelers binnen de overheid en de sectoren zorg en onderwijs als het gaat om huisvesting en vastgoed, neem dan contact met ons op.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Janine van Hest 06-10587895.
Daarnaast ontvangen wij graag uw curriculum vitae, deze kunt u sturen naar info@hevointerim.nl

Janine van Hest
Interim Junior Projectleider Onderwijshuisvesting

Nieuw item

HEVO Interim utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.