Connexion

Interim Proces Manager Huisvesting en Vastgoed

Heel Nederland
Zorg Gemeente
Interim
Vervuld
Share

Omschrijving van opdracht

LET OP, deze functie is inmiddels ingevuld.

In verband met het uitbreiden van onze flexibele schil zijn we op zoek naar Interim Proces Manager Huisvesting en Vastgoed.

HEVO interim is onderdeel van HEVO, een onafhankelijk huisvestingsadviesbureau gespecialiseerd in (bouw)projectmanagement en consultancy. HEVO is een van de belangrijkste spelers binnen de overheid en de sectoren zorg en onderwijs. HEVO voegt waarde toe door op basis van expertise zeer gerichte adviezen te bieden en oplossingen te genereren voor vraagstukken die leven bij haar klanten. Door gedegen programma- en projectmanagement implementeert HEVO de aangedragen oplossingen vervolgens succesvol voor haar klanten. HEVO investeert veel in kennisontwikkeling en productontwikkeling om te anticiperen op de steeds veranderende vragen van haar opdrachtgevers.

Als interim Proces Manager voor HEVO ben je werkzaam voor diverse maatschappelijke partijen, dit kan een onderwijshuisvesting opdracht zijn voor primair tot aan universitair onderwijs maar ook zomaar een opdracht voor herstructurering wijken van een gemeente ergens in Nederland. Je voelt je als een vis in het water als het gaat om het in stand houden en uitbreiden van je netwerk, het initiëren van nieuwe projecten en het aansturen van grote, complexe opgaven vanaf de haalbaarheidsfase tot en eindfase.

Functie eisen

• Je bent een Proces Manager met vijf tot tien jaar ervaring in binnen (maatschappelijke) huisvesting en vastgoed;
• Ondernemerschap en een drive voor hoge kwaliteit zijn een vereiste;
• Je hebt commerciële ervaring;
• Je bent resultaatgericht en communicatief vaardig;
• Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau.

Bedrijfsprofiel

HEVO heeft in heel Nederland een uitstekende reputatie in projectmanagement, Risicodragend Projectmanagement, huisvestingsadvies, onderhoud en exploitatie, advisering en begeleiding van complexe huisvestingsvraagstukken. HEVO biedt allround diensten aan op alle vlakken van huisvestings- en vastgoedvraagstukken. HEVO Interim heeft een groot netwerk en kan daardoor snel de gevraagde interim-professionals leveren. Net als bij alle andere activiteiten staat HEVO voor deskundigheid, betrokkenheid en vertrouwen.

Arbeidsvoorwaarden

Interim professionals worden verzocht te reageren met hun CV en uurtarief.

Verbind jij je graag aan één van de belangrijkste spelers binnen de overheid en de sectoren zorg en onderwijs als het gaat om huisvesting en vastgoed, neem dan contact met ons op.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Janine van Hest 06-10587895.
Daarnaast ontvangen wij graag uw curriculum vitae, deze kunt u sturen naar info@hevointerim.nl

Janine van Hest
Interim Proces Manager Huisvesting en Vastgoed

Nieuw item

HEVO Interim utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.