Connexion

Interim Professionals

Nederland
Gemeente Onderwijs Overheid Techniek Woningcorporatie Zorg Huisvestng Vastgoed Commercieel
Interim
Doorlopende werving
Share

Omschrijving van opdracht

HEVO Interim is bemiddelaar van interim professionals op het gebied van huisvesting en vastgoed.
Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk actief binnen de publieke sector zoals gemeenten, zorg- en onderwijsinstellingen maar daarnaast zijn wij ook actief binnen de private sector.

Onze opdrachten ontstaan vanuit een (urgente) behoefte welke varieert van een capaciteit- en/of kennisvraagstuk tot en met het overbruggen van ziekte of afwezigheid en vraagt om inzicht op zowel tactisch als op strategisch niveau, organisatiesensitiviteit en een politieke antenne. Onze opdrachten bevinden zich veelal aan opdrachtgevende kant en variëren van strategisch beleidsadvies tot en met de realisatie (nieuw-, verbouw of renovatie) van vastgoed en nazorg.

Werken met HEVO Interim betekent ook dat je als interim professional toegang krijgt tot de expertise en kennis van HEVO, de expert in huisvesting en vastgoed. HEVO is een adviesbureau welke in heel Nederland een uitstekende reputatie heeft in (risicodragend) projectmanagement, huisvestingsadvies, onderhoud en exploitatie, advisering en begeleiding van complexe huisvestingsvraagstukken.

Inmiddels hebben we een uitgebreid netwerk met (potentiële) opdrachtgevers en daarom willen wij ook ons netwerk met interim-professionals voor uitdagende functies uitbreiden.

Wij willen graag kennis maken met:

Interim professionals

Wij zoeken met name naar interim-professionals met ervaring in de sectoren: zorg, onderwijs, overheid en vastgoed. Dit met o.a. de volgende ervaring:
• Project- en procesmanagement
• Huisvesting advies
• Gebiedsontwikkeling
• Contractmanagement
• Procesmanagement
• Grondzaken
• Planeconomie enz.
• Huisvesting-/Vastgoedmanager

Heeft u de gevraagde ervaring, of heeft u ervaring in genoemde sectoren, dan willen wij u graag leren kennen. Met interim-professionals plannen we in principe kennismakingsgesprekken.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Janine van Hest 06-10587895. Daarnaast ontvangen wij graag uw curriculum vitae. Dit kunt u sturen naar: info@hevointerim.nl

Janine van Hest
Interim Professionals

Nieuw item

HEVO Interim utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.