Hevo Interim
Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Bekijk alle vacatures
Contact

Graag informeren we u over de mogelijkheden van onze dienstverlening. Benieuwd naar wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op

Opdrachtgevers

Waarom HEVO Interim?

• Wij zijn onderdeel van een bureau met meer dan 40 jaar ervaring in de bouw- en vastgoed.
• Wij hebben een lange staat van dienst en kennen onze interim managers al lang.
• Wij spreken de taal van het vakgebied en weten op basis van de vraagstelling de juiste professional te presenteren.

Helemaal thuis in de bouw- en vastgoedwereld!

Door onze jarenlange expertise hebben wij een database van interim professionals opgebouwd zodat wij bijna alle functies in de bouw- en vastgoedbranche kunnen invullen. Onze specifieke kennis en netwerk geeft bijna altijd de juiste match op het gevraagde profiel en kwaliteiten. Met ruim 3.000 interim managers kunnen wij je altijd van dienst zijn voor een specifieke en tijdelijke invulling in jouw organisatie. Onze routine is als volgt: Op basis van een intake maken wij een profiel dat wij afstemmen in onze database en ons netwerk. Wij kunnen op deze wijze in een korte periode een of meer interim professionals aan je voorstellen. Wij begeleiden het gehele proces en stemmen alles af tussen jou en de interim manager.

“Wij staan voor deskundigheid, betrokkenheid en vertrouwen.”

Onze aanpak

- Stap 1: actuele behoefte 
   Afhankelijk van de vraag uit de markt benaderen wij interim managers en plannen kennismakingsgesprekken. Dit is een continue proces om ons netwerk en database up to date te houden.
   Daarnaast onderhouden wij contacten met de professionals en volgen wij hen in hun ontwikkeling en opdrachten die ze realiseren.
- Stap 2: kennismakingsgesprekken
  Met elke nieuwe interim professional die past binnen onze scope organiseren wij in principe een kennismakingsgesprek. Op deze wijze kunnen wij op basis van de vragen uit de markt inspelen op de behoefte.
  Niet alleen het curriculum vitae maar ook de persoonlijkheid en presentatie vinden wij van belang. Hierdoor kunnen wij, in het geval van specifieke vragen, sneller inspelen op de behoefte van onze opdrachtgevers.
- Stap 3: juiste keuze
  Een interim professional die wij inzetten moet voldoen aan bepaalde randvoorwaarden. Naast zijn/haar CV en presentatie moet het duidelijk zijn dat het hier gaat om een zelfstandig werkende interim manager.
  Dit vanuit een B.V. of eenmanszaak. De door ons ingezette interim managers worden hier nauwkeurig op beoordeeld en moeten hier aan voldoen zodat duidelijk is dat er geen sprake is van een arbeidsrelatie.
  Wij controleren dit nauwlettend zowel bij de start van de werkzaamheden als gedurende de inzet.
- Stap 4: schaduwmanagement
  Gedurende de opdracht zullen wij met jou en de interim manager contacten onderhouden over de voortgang en de kwaliteit van de geleverde werkzaamheden.
  Op verzoek kunnen ondersteunende werkzaamheden leveren en/of begeleiding.

HEVO Interim gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.