Hevo Interim
Actuele aanvraag
inNederland
Bekijk alle actuele aanvragen
Contact

Graag informeren we je over de mogelijkheden van onze dienstverlening. Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op

Opdrachtgevers

Waarom HEVO Interim?

Wij zijn onderdeel van een bureau met meer dan 40 jaar ervaring in de bouw- en vastgoedbranche. En hebben een lange staat van dienst en kennen onze interim-managers al lang. Wij spreken de taal van het vakgebied en weten op basis van de vraagstelling de juiste professional te presenteren.

Helemaal thuis in de bouw- en vastgoedwereld!

Door onze jarenlange expertise hebben wij een database van interim-professionals opgebouwd zodat wij bijna alle functies in de bouw- en vastgoedbranche kunnen invullen. Onze specifieke kennis en ons netwerk geven bijna altijd de juiste match op het gevraagde profiel en kwaliteiten. Met ruim 3.000 interim-managers kunnen wij u altijd van dienst zijn voor een specifieke en tijdelijke invulling in uw organisatie. Onze routine is als volgt: Op basis van een intake maken wij een profiel dat wij afstemmen in onze database en ons netwerk. Wij kunnen op deze wijze in een korte periode een of meer interim-professionals aan u voorstellen. Wij begeleiden het gehele proces en stemmen alles af tussen u en de interim-manager.

“Wij staan voor deskundigheid, betrokkenheid en vertrouwen.”

Onze aanpak

Stap 1: Actuele behoefte 
Afhankelijk van de vraag uit de markt benaderen wij interim-managers en plannen wij kennismakingsgesprekken. Dit is een continu proces om ons netwerk en onze database up-to-date te houden. Daarnaast onderhouden wij contacten met de interim-professionals en volgen wij hen in hun ontwikkeling en opdrachten die ze realiseren.  

Stap 2: Kennismakingsgesprekken 
Met elke nieuwe interim-professional die past binnen onze scope organiseren wij in principe een kennismakingsgesprek. Op deze wijze kunnen wij op basis van de vragen uit de markt inspelen op de behoefte. Niet alleen het curriculum vitae, maar ook persoonlijkheid en presentatie vinden wij van belang. Hierdoor kunnen wij, in het geval van specifieke vragen, sneller inspelen op de behoefte van onze opdrachtgevers. 

Stap 3: Juiste keuze 
Een interim-professional die wij inzetten moet voldoen aan bepaalde randvoorwaarden. Naast zijn/haar cv en presentatie moet het duidelijk zijn dat het hier gaat om een zelfstandig werkende interim-manager. Dit vanuit een bv of eenmanszaak. De door ons ingezette interim-managers worden hier nauwkeurig op beoordeeld en moeten hieraan voldoen, zodat duidelijk is dat er geen sprake is van een arbeidsrelatie.
Wij controleren dit nauwlettend, zowel bij de start van de werkzaamheden als gedurende de inzet.

Stap 4: Schaduwmanagement 
Gedurende de opdracht zullen wij met u en de interim-manager contacten onderhouden over de voortgang en de kwaliteit van de geleverde werkzaamheden. Op verzoek kunnen wij ondersteunende werkzaamheden leveren en/of begeleiding. 

HEVO Interim gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.