Hevo Interim
Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Bekijk alle vacatures
Solliciteren?

Schrijf je nu in als kandidaat. Vul alsjeblieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Inschrijven

Over ons

Alles onder één dak ….
Onze search consultants zijn deskundig, ondernemend en nieuwsgierig en kennen de bouw- en vastgoedwereld goed. Zo kunnen zij onze ambitie om organisaties en professionals op persoonlijk en zakelijk vlak te laten groeien waarmaken. HEVO Interim heeft ruime ervaring in interim management voor het bedrijfsleven, non-profit sector en (semi-)overheden. We bemiddelen professionals op medior, senior en managementniveau. We kennen onze professionals en opdrachtgevers persoonlijk en kunnen daardoor snel maar zorgvuldig de juiste match maken.

“Kennis van zaken en een persoonlijke aanpak: dat is de kracht van HEVO Interim.”

HEVO Interim is een onderdeel van HEVO |Experts in Vastgoed en Huisvesting in ’s-Hertogenbosch. HEVO heeft veel kennis en ervaring in het adviseren, begeleiden en realiseren van huisvesting in het publieke, private en maatschappelijke domein. We hebben alles onder één dak: van advies tot uitvoering en van Risicodragend Project Management tot HEVO Interim.

Onze 75 professionals zijn door heel Nederland actief en zetten zich dagelijks in om huisvesting beter, duurzamer en rendabeler te maken. Zij zijn de verbinders die huisvesting willen realiseren waarin mensen zich helemaal thuis voelen. Vanuit hun kennis en ervaring zijn zij in staat om in complexe projecten steeds weer terug te keren naar deze kerngedachte. Daarbij zijn ze in staat om als spin in het web met alle partijen samen te werken aan dit gemeenschappelijke doel. En minstens zo belangrijk: HEVO werkt altijd helder en transparant binnen vooraf gestelde einddoelen, planningen en budgetten.

HEVO Interim gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.