Hevo Interim
Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Bekijk alle vacatures
Solliciteren?

Schrijf je nu in als kandidaat. Vul alsjeblieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Inschrijven

Professionals

Specialist in interim management

HEVO Interim heeft naast een professioneel netwerk en database ook de kennis en ervaring in de business.
We hebben een groot bestand, dat up to date gehouden wordt, maar willen altijd nieuwe interim managers ontmoeten en daarmee kennismaken. We voldoen aan de wettelijk gestelde voorwaarden in de branche en daar controleren wij de interim managers op.
We maken marktconforme afspraken met opdrachtgevers en interim managers. Onze opdrachten en contracten zijn duidelijk.

Bij een opdracht willen wij vooraf de benodigde informatie ontvangen zodat onze opdrachtgevers ook de zekerheid hebben dat alles goed geregeld is, zodat er nooit sprake kan zijn van een dienstverband. Wij zijn altijd beschikbaar voor vragen en ondersteuning in de contractfase en gedurende de looptijd van de opdracht. Tijdens de uitvoering van jouw opdracht kun je altijd terugvallen op de expertise van HEVO.

Bij een vraag van onze opdrachtgevers gaan wij je benaderen en bij beschikbaarheid maken we afspraken waaronder de opdracht uitgevoerd kan worden. Gedurende de periode tussen het 1e contact en de mogelijke opdracht stellen we het op prijs indien je exclusief voor ons beschikbaar blijft.

“HEVO Interim weet wat ik kan, wil en welke ambities ik heb. Daar zoeken ze de juiste opdrachten bij.”

HEVO Interim gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.