Login

Interim Project Manager (Maatschappelijke) Huisvesting en Vastgoed

Heel Nederland
Gemeente Onderwijs Zorg Vastgoed
Interim
Nieuw
Share

Job description

In verband met het uitbreiden van onze flexibele schil zijn we op zoek naar Interim Project Manager Huisvesting

HEVO interim is onderdeel van HEVO, een onafhankelijk huisvestingsadviesbureau gespecialiseerd in (bouw)projectmanagement en consultancy. HEVO is een van de belangrijkste spelers binnen de overheid en de sectoren zorg en onderwijs. HEVO voegt waarde toe door op basis van expertise zeer gerichte adviezen te bieden en oplossingen te genereren voor vraagstukken die leven bij haar klanten. Door gedegen programma- en projectmanagement implementeert HEVO de aangedragen oplossingen vervolgens succesvol voor haar klanten. HEVO investeert veel in kennisontwikkeling en productontwikkeling om te anticiperen op de steeds veranderende vragen van haar opdrachtgevers.

Als interim Project Manager voor HEVO realiseer je grote projecten binnen een complex krachtenveld. Je bent gedurende het hele proces partner van de opdrachtgever en realiseert wat optimaal mogelijk is, rekening houdend met een maximaal gebruiksgenot en duurzaamheid. Als projectmanager ben je werkzaam in de verschillende markten waar wij actief zijn; huisvesting voor onderwijs, zorg en wonen, en sport en cultuur. Maar ook multifunctionele accommodaties en huisvesting voor overheid en bedrijfsleven. Het welzijn van de eindgebruiker staat altijd voorop. Wil jij de leidende positie van HEVO verder uitbouwen dan is deze rol iets voor jou.

HEVO interim zorgt voor een flexibele schil van interim professionals voor HEVO en haar projecten. Door de diversiteit aan opdrachten komen wij graag in contact met interim professionals binnen dit werkveld.

Requirements

• Je bent een projectmanager met vijf tot tien jaar ervaring in projectmanagement binnen (maatschappelijke) huisvesting en vastgoed;
• De complexiteit van onze projecten en de integrale (budget)verantwoordelijkheid voor ontwerp en uitvoering spreken je aan;
• Ondernemerschap en een drive voor hoge kwaliteit zijn een vereiste;
• Je hebt commerciële ervaring;
• Je bent resultaatgericht en communicatief vaardig;
• Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau.

Company profile

HEVO heeft in heel Nederland een uitstekende reputatie in projectmanagement, Risicodragend Projectmanagement, huisvestingsadvies, onderhoud en exploitatie, advisering en begeleiding van complexe huisvestingsvraagstukken. HEVO biedt allround diensten aan op alle vlakken van huisvestings- en vastgoedvraagstukken. HEVO Interim heeft een groot netwerk en kan daardoor snel de gevraagde interim-professionals leveren. Net als bij alle andere activiteiten staat HEVO voor deskundigheid, betrokkenheid en vertrouwen.

Benefits

Interim professionals worden verzocht te reageren met hun CV en uurtarief.

Verbind jij je graag aan één van de belangrijkste spelers binnen de overheid en de sectoren zorg en onderwijs als het gaat om huisvesting en vastgoed, neem dan contact met ons op.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Janine van Hest 06-10587895.
Daarnaast ontvangen wij graag uw curriculum vitae, deze kunt u sturen naar info@hevointerim.nl

Janine van Hest
Interim Project Manager (Maatschappelijke) Huisvesting en Vastgoed

Nieuw item

HEVO Interim uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.