Hevo
Interim

Bemiddelaar van interim professionals

HEVO Interim is bemiddelaar van interim professionals op het gebied van huisvesting en vastgoed. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk actief binnen de publieke sector zoals gemeenten, zorg- en onderwijsinstellingen maar daarnaast zijn wij ook actief binnen de private sector.

Op elk niveau inzetbaar 

Onze opdrachten ontstaan vanuit een (urgente) behoefte welke varieert van een capaciteit- en/of kennisvraagstuk tot en met het overbruggen van ziekte of afwezigheid en vraagt om inzicht op zowel tactisch als op strategisch niveau, organisatiesensitiviteit en een politieke antenne. Onze opdrachten bevinden zich veelal aan opdrachtgevende kant en variëren van strategisch beleidsadvies tot en met de realisatie (nieuw-, verbouw of renovatie) van vastgoed en nazorg.

Toegang tot uitgebreide kennis

Werken met HEVO Interim betekent ook dat je als interim professional toegang krijgt tot de expertise en kennis van HEVO, de expert in huisvesting en vastgoed. HEVO is een adviesbureau welke in heel Nederland een uitstekende reputatie heeft in (risicodragend) projectmanagement, huisvestingsadvies, onderhoud en exploitatie, advisering en begeleiding van complexe huisvestingsvraagstukken.

HEVO Interim zoekt professionals in
duurzame huisvesting

HEVO Interim is bemiddelaar van interim professionals op het gebied van huisvesting en vastgoed. Wij zijn altijd op zoek naar interim professionals uit de vakgebieden huisvesting en vastgoed voor uitbreiding van ons netwerk. Word onderdeel van onze community!

complexe-vragen-3.jpg
GettyImages-521012560.jpg

Interim Professionals

HEVO Interim is bemiddelaar van interim professionals op het gebied van huisvesting en vastgoed. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk actief binnen de publieke sector zoals gemeenten, zorg- en onderwijsinstellingen maar daarnaast zijn wij ook actief binnen de private sector.